Despre noi

Fa Cunostinta Cu Echipa Cidev Concept!

Cidev Concept este o agentie de web design Brasov ce a fost creata din pasiunea pentru noile tehnologii pentru marketing online, dar si pentru a raspunde cererii pe piata pentru solutii de publicitate pentru afaceri. Suntem o firma de marketing tanara si dinamica ce pune mare accent pe succesul clientilor nostri in mediul online. De aceea am creat pachete de servicii variate ce se pot mula pe orice tip de business. Fie ca ai nevoie de un logo pentru afacere, o identitate vizuala puternica sau un website, noi iti stam la dispozitie.

Cum fiecare afacere este unica, vor fi necesare strategii personalizate de marketing si promovare. De aceea, suntem alaturi de tine si oferim suport in dezvoltarea firmei tale.

De Ce Ai Alege Cidev Concept?

Cidev Concept este formata din experti ce vor sa ajute afacerile sa creasca si sa se dezvolte in timp. Experienta si profesionalismul adunat de-a lungul activitatii noastre este ceea ce ne recomanda. Avand la baza cunostinte in mediul online, putem crea strategii eficiente de marketing durabile, ce vor creste numarul de vanzari in timp.

Agentie Web Design Brasov

Avem la dispozitie o varietate larga de servicii. Oferim servicii de branding pentru crearea unei noi identitati vizuale. Serviciile noastre de creare logo ofera realizarea unui logo unic si personalizat afacerii tale. Iar serviciile de web design ofera realizarea unui website cu design unic si atragator ce prezinta in mod detaliat afacerea si produsele sau serviciile oferite. Iar pentru ca website-ul tau sa fie pe primele pozitii, vom aplica strategii de SEO si Link Building. Alaturi de noi succesul poate fi mai aproape!

Servicii De Calitate La Preturi Avantajoase!

Pentru noi, succesul fiecarui client reprezinta o colaborare de succes. Punem mare accent pe multumirea clientului si dorim sa il cunoasteam mai bine pentru a oferi solutii personalizate si idei creative pentru afacerea acestuia. Fiecare nou proiect este o noua oportunitate pentru a ne folosi experienta si cunostintele adunate in activitatea noastra. Portofoliul nostru reprezinta suma ideilor noastre creative cu dorintele clientilor.

Agentie Web Design Brasov

La noi vei gasi o gama larga de servicii pentru orice tip de afacere. Stim cat de importanta este promovarea afacerii, fie offline sau online. De aceea, primul pas este sa ai o identitate vizuala puternica. Expertii nostri in grafica publicitara va pot ajuta in a crea design unic si personalizat pe materiale publicitare, fie carti de vizita, bannere, pliante, brosuri si mape de prezentare. Iar cu serviciile noastre de creare logo, veti avea parte de un logo simplu dar si usor de memorat pentru clientii companiei. Iar cu ajutorul unui website modern, fie de prezentare, de tip catalog de produse sau magazin online, prezenta ta online va fi mai puternica.

Ce Oferim

Tehnologii flexibile

Folosin tehnologii noi ce asigura performanta si functionalitatea website-urilor.

Strategie si consultanta

Oferim consultanta in marketing online pentru a crea strategii unice de promovare.

Marketing durabil

Studiem competitia ta din mediul online si vom propune solutii eficiente de marketing.

Solutii Inteligente De Marketing Online

Daca ai pornit o noua afacere, ai nevoie de solutii potrivite pentru promovare, dar nu stii de unde sa incepi. Echipa noastra te poate ajuta! Oferim consultanta pentru cresterea si dezvoltarea afacerii in timp, si propunem o gama larga de servicii. Fiecare noua afacere va avea nevoie de o identitate vizuala unica si puternica. Serviciile noastre de branding si creare logo vor crea o imagine unica printre competitorii tai. Iar un website de prezentare, de tip catalog produse sau magazin online este ideal pentru o prezenta online puternica.

Agentie Web Design Brasov – Nu ezita sa ne contactezi in legatura cu orice informatie legata de serviciile noastre. Pentru noi, succesul clientilor nostri este targetul nostru cel mai dorit!

Alaturi de noi succesul este mult mai aproape!

Echipa noastra

Agentie Web Design Brasov
Radu Aurel Marius
Co-Founder/CEO
Agentie Web Design Brasov
Radu Timea
Co-Founder/Expert SEO
Agentie Web Design Brasov
Arthur
Responsabil Anti-Stress

Solutii Inteligente De Marketing Online!

Call Now Button